SUPERYACHT SEJL


Den sidste tids eksplosive udvikling i antallet af Superyachts har I vid udstrækning været båret af North sails udvikling af sejl til disse både. Som pionerer indenfor letvægts, lavstræk sejlduge og med den 3-dimesionale støbte sejl teknologi, har vi ved at tilføre vor unikke ekspertise kunnet konstruere sejl til disse Superyacht, som er lettere og stærkere end det tidligere udbud af sejlfabrikater. Resultatet…..meget store både bliver følsomme og kontrollerbare som både på halvdelen af deres størrelse. Store både, som tidligere blev bygget til luksus og komfort præsterer nu rent sejlmæssigt

North Fordelene

• Det at kunne spare vægt på rig og sejl har en meget stor indflydelse på SuperYacht design og præstation. For en stor båd, der bruger lettere sejl svarer det stor set til at tage vægten af en Folkevogn ud af riggen. Lettere sejl betyder at der kan tages vægt ud af ballasten eller der kan medtages mere udstyr i båden uden at det går ud over bådens præstation.
• Letter sejl forbedrer bådens præstation markant i lettere vind, fordi sejlet hurtigere får sin optimale facon.
• Lavere stræk i sejlet betyder at det fastholder sin facon over et bredere vindspekter. Det betyder markant forbedret præstation på kryds over et bredt vind spekter.
• Lettere sejl sænker bådens tyngdepunkt og reducerer dermed krængning og lettere styringen.
• Lettere sejl kræver mindre energi til trim, oprulning og stuvning.