Hvorfor skal du benytte dig af North Certified Service?


Høje Standarder 

North Sails Certified Service tilbyder sejlere og båd ejere fordelene ved overlegen teknologi, vor meget erfarne medarbejdere og et verdens omspændende netværk med over 100 sejllofter i 25 lande på 5 kontinenter. Alle reparationer gennemføres efter Norths Produktions Standarder efter den såkaldte "Blue Book", som er den mest detaljerede dokumentation af hvorledes sejl bygges og vedligeholdes. Og dermed den bedste garanti for den højeste produkt kvalitet.

De største ressourser

Uanset om det er et hurtig reparation af en genua til sommer turen eller aftenmatchen, en omfattende reparation til 120 fods båd, traditionel håndarbejde til en classics yacht eller en reparation til den næste jolle kapsejlads har North Sails de medarbejdere, faciliteter og den erfaring der skal til for at leve op til dine forventninger.

10-punkts Sejl Check liste

Ethvert sejl der serviceres af North gennemgår en omhyggelig inspektion med det formål at sikre at alle forhold der trænger til vedligeholdelse bliver identificeret. En årlig servicering af ens sejl hjælper kraftigt til at forlænge levetid og ydeevne.

UV beskyttelse på rulle sejl. 

De fleste sejlere ved at Ultra-violet stråler fra solen skader sejlene. Hvis man efterlader sin genua oprullet på forstaget efter brug er UV beskyttelse på agterlig og underlig et MUST! Når sejlet er rullet giver det en effektiv beskyttelse mod UV strålerne og forøger sejlets levetid dramatisk. Hvis din UV beskyttelse bliver skadet - få den repareret med det samme.